Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Ay, mensubu olmaktan gurur duyduğu Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük ve değerli yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter  Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Timur Ortatepe, Av. Furkan Kılıç ile Adalet ve Kalkınma Partisi önceki dönem il Başkan Yardımcısı ve çeşitli görevlerde bulunan Av. Ramazan Çakır da görüşme esnasında hazır bulundular.

Görüşmede, yeni Adalet Sarayı’nın durumu, bina içerisinde baromuza tahsis edilen odaların dar olması nedeniyle çeşitli alternatifler konuşuldu. Ayrıca, ket sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı. Baro Başkanı Veli Küçük, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette önemli bir makama gelen Mehmet Ay’ın meslektaşı olmasından ötürü ayrıca mutluluk duyduğuna işaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. “Kendisi çalışkan ve kentimizin meselelerine vakıf birisidir. Adana’mıza önemli hizmetleri olacağından kuşku duymuyoruz. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ ün şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.