Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Adana’ya gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, beraberinde Kamu Denetçileri Yahya Akman, Arif Dülger, Sadettin Kalkan, Hüseyin Yürük ve Genel Sekreter İbrahim Kılınç ile birlikte Adana Adliyesini ziyaret etti. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Cumali Tülü, Musa Ünel ve Atilla Rahimi ile görüşen Malkoç ve beraberindekiler, adliyenin işleyişi hakkında sohbet etti.

Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Yurdagül, Malkoç’a Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda tahliyelerinden önce topluma kazandırılmaları ve meslek edindirilmeleri amacıyla eğitim alan hükümlülerin çam kozalağından yaptığı tavus kuşu figürü ile kentin simgeleri Taşköprü ve Büyüksaat rölyefi hediye etti.

Başsavcı Yurdagül, “Kamu idaresi bakımından çok önemli bir fonksiyonu icra ettiğine inandığımız Kamu Başdenetçiliği Kurumu Başkan ve denetçilerini misafir etmekten memnuniyet duyduk” dedi.