Baro Başkanı Av. Veli Küçük, nazik ziyaretlerinden ötürü Yüreğir  Belediye Başkanı M. Fatih Kocaispir’e teşekkürlerini iletti. Belediyenin her zaman Baronun yanında olduğu ve destek verdiğini belirterek, "İlçenin sorunlarını en güzel bir şekilde çözeceğine inancım tamdır. Baro ve Yüreğir ilçe belediyemizle her konuda işbirliğine hazırız" dedi.

Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir de baro yönetimi ve meslektaşlarını ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan M. Fatih Kocaispir, göreve geldiği günden itibaren yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. Yüreğir Belediye Başkanı M. Fatih Kocaispir, “Cumhuriyetimizle yaşıt tarihi geçmişe sahip olan Adana Barosu önemli bir yere sahiptir. Başkanı Av. Veli Küçük’e ve baro yönetimine başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Ziyaret esnasında; Baro Genel Sekreteri; Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Timur Ortatepe de hazır bulundu. Ziyaret sohbet şeklinde devam etti ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.