Belediye Başkanı Bilal Uludağ, seçildiği günden itibaren tüm mahalleleri her fırsatta ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Daha önce de defalarca ilçe halkıyla bütünleşen Başkan Uludağ, ilçe halkıyla buluşmalarını hafta sonunda da sürdürüyor. 

Esnaf ziyaretlerine de ara vermeden devam eden Uludağ, birçok mahalleleri birden fazla ziyaret etme imkânı buldu. Fırsat buldukça cenaze evlerine taziye ziyaretleri de yapan Başkan Uludağ, hasta ziyareti düğün ve nişanları da unutmuyor. Fırsat buldukça esnaf ziyaretinde bulunan ve onlarla sohbet eden Bilal Uludağ, belediyenin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alış-verişinde bulunuyor.

Mahalle ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerine her zaman devam edeceğini belirten Uludağ,” Belediyenin temel hizmetleri kadar Sarıçamlılarla da birlikte olmayı önemsiyorum. Bizi seçen ve belediye başkanlığı makamına getiren hemşerilerimiz bizim için önemli ve bize sunacakları görüşleri değerlidir. Hemşerilerimize her zaman değer veriyor ve görüşlerini de önemsiyoruz. Hizmet önceliğimizi belirlerken ve geleceği planlarken Sarıçamlıların görüşlerini dikkate alıyoruz. Bunun için bu ziyaretlere devam ediyorum.” diye konuştu.