Özel Burç Anaokulu, ‘kardeş okul’ olduğu Seyit Ali Onbaşı İlkokulu’na yardım elini uzattı. Her iki okul öğrencileri bir araya gelip, birbirlerine çeşitli hediyeler sunarken, yeni dostluk köprüleri de kuruldu.

Anaokulu ve ilköğretim birinci sınıf öğrencilerini buluşturan etkinlikte minikler anlamlı mesajlar verdi. Burç Anaokulu öğrencileri, yeni arkadaşlarına hediye sundu. Objektiflere samimi ve sıcak görüntüler yansırken, öğrenciler arasındaki dostluk ve kaynaşma ise takdir topladı.

 Burç Anaokulu okul Aile birliği ve öğrencilerin kardeş okul yararına düzenlemiş oldukları “temizlik malzeme  kampanyasından” Gelen malzemeleri okul yetkililerine teslim etmenin ardından sınıflara girerek kardeşleri ile aynı sırada oturup,tanışıp kaynaştılar.

Okul annelerinin hazırlamış olduğu leziz ikramlar eşliğinde okul kütüphanesinde  idareciler,okul aile birliği üyeleri ve öğretmenler yıl içi yapılacak çalışmalar ve bu güne kadar yapılan etkinliklerin veli ve öğrenciye yansımaları üzerinde konuştular.

Burada konuşan Burç Anaokulu Müdürü Ramazan Başol, “Seyit Ali Onbaşı İlkokulu ile birlik beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Sayın Müdürümüz Hüseyin Dalak ve idareciler bizleri çok iyi karşıladı. Öğrencilerimiz, arkadaşlarının hangi şartlar altında eğitim-öğretim aldığını gördü. Bu ziyareti yapmamızın en önemli nedeni; kalben onlarla olduğumuzu göstermek.Dostluk ve kardeşlik köprüleri kurmaktır.Yıl içinde  Ziyaretlerimizin devamı da gelecek. Önümüzdeki günlerde sağlık taraması,Tiyatro etkinliği , Ailelere ve Öğretmenlere yönelik kişisel gelişim  seminerleri yapmayı planlıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyit Ali Onbaşı İlkokulu Müdürü Hüseyin Dalak da, “Bu çocuklara sahip çıkmalıyız. Onları dışlarsak toplumsal problemleri çözemeyiz” ifadesini kullandı. Burç  Anaokulu’nca gerçekleştirilen etkinliğin önemine dikkat çeken eğitimciler ise, bunun öğrenciler arasındaki kaynaşmayı sağladığını, hatta bazı öğrencilerin ilk defa hediye aldığını çok mutlu olduklarını vurguladılar.