Başkan Bilal Uludağ, “İlçemizde bulunan bazı okulların ihtiyaçlarına elimizden geldiğince katkı koymaya çalışıyoruz. Çünkü çocuklarımızın eğitimi bizler için önemli.”dedi. 
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Umur Bey Ortaokulu ve Göztepe İlkokulu’ndaki eksiklikler için 11 Mart 2015’te protokol imzaladıklarını belirterek,  ODAK Projesi kapsamında okulların eksiklerinin tamamlandığını ifade etti.  Uludağ,  proje de yer alan ve yapımları tamamlanan işleri ise şöyle sıraladı:
“Göztepe İlkokulu Kütüphanesi,  Atatürk Köşesi,  oturma bankları ve ayaklı çöp kovaları,  Umur Bey ortaokulu Kütüphanesi ve 1000 adet kitap temini, Atatürk köşesi, Türk büyükleri seti, kapı ve isimlikleri, kat planı, toplantı salonu sahne düzenlemesi, 4 adet klima temini, 2 adet televizyon ve merdiven folyo kaplamaları ile her iki okulunda bahçe ve çit düzenlemesi.”
ULUDAĞ’A PANKARTLI TEŞEKKÜR VE KAYMAKAM’DAN PLAKET
Okul girişinde ise Başkan Bilal Uludağ’a hitaben yazılarak asılan büyük pankart dikkat çekti. Pankartta yapılan hizmetlerin sıralandığı görülürken, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan tarafından Başkan Uludağ’a yaptığı hizmetler nedeniyle plaket, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik tarafından ise çiçek takdim edildi. Törenin ardından ise, hizmeti yapılan yerler gezildi ve açılış kurdelesi Kaymakam Ali Murat Kayhan,  Başkan Bilal Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ve okul müdürü İsmail Üzün tarafından kesildi.