"Bu kadar da olmaz" dedirten traji komik olay, Huzurevleri Mahalesi, 77167 sokak, Gülen Apartmanı otoparkında meydana geldi. Aynı apartmanda oturan 37 yaşındaki Sündüs Gökçe, sabah 80 EB 608 plakalı otomobilinin başına geldiğinde, ilk önce kırılan kelebek camı fark etti. Otomobilin içini kontrol eden Gökçe, "İyi ki içeride değerli bir şey bırakmamışım" diye sevinirken gördüğü ikinci manzara karşısında şok oldu. Aracın motor kaputunu yerinde bulamayan Gökçe, polisi arayarak şikayetçi oldu. İlk defa böyle
bir şey yaşadığını belirten Sündüs Gökçe, "Akrabalarımı ziyaret etmek için evden çıktığımda, aracın kelebek camının kırıldığını gördüm. Kapı açıktı. Daha sonra motor kaputunun olmadığını fark ettim. Aracın içindeki kolu çekip, kaputu açmışlar ve sökmüşler. Hurda fiyatına satarlar artık. Bu kadar da olmaz" dedi.
Önceki gün de aynı otoparktan bir otomobilin çalındığını söyleyen Gökçe, "Otomobilden hırsızlık olayları artmaya başladı. Ancak daha önce kaputu söktüklerini duymadım ve görmedim. Aracın kaskosu olmadığı için masrafını ben çekeceğim. Araç sahipleri, benim yaşadıklarımı yaşamak istemiyorlarsa daha dikkatli olsun" dedi.
Otomobilde inceleme ve parmak izi çalışması yapan polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.