Özel Burç Kozan İlkokulu’ndan anlamlı etkinlik. Okulda düzenlenen yoğun ilgi gösterilen etkinlikte yaklaşık 2 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Okul Aile Birliği’nce organize edilen şenlik, öğrenci, veli, öğretmen ve idarecileri buluşturdu. Dev kazanlarda hazırlanan aşureler, etkinliğe katılanların yanı sıra çevre okulların yanı sıra yurt ve dershanelerle birlikte bölge halkına da dağıtımı gerçekleştirildi.

Etkinlikler kapsamında Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, aşure dağıtan öğretmen ve öğrencileri makamında kabul etti. Öğrenciler kaymakamlık çalışanlarının yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ve müdürlük çalışanlarına da aşure ikramında bulundu.

İlçe Emniyet Müdürü Sabit Zaimoğlu ile de bir araya gelip, aşure ikram eden heyet, emniyet mensuplarına da aşure dağıttı. Sonrasında Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile de makamında bir araya gelen öğretmen ve öğrenciler, Özgan ile birlikte belediye çalışanlarına da aşure verdi.

Etkinliklerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Özel Burç Kozan İlköğretim Okulu Müdürü Abdülhadi Kaya ilçedeki devlet büyüklerinin başta Kaymakam İzzettin Sevgili olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür etti. Kaya, Okul Aile Birliği ile ortaklaşa düzenledikleri bu tür etkinliklerin, önümüzdeki süreçte de devam edeceği bilgisini verdi.