TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki iftar yemeğine aralarında şehit aileleri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve muhtarların da bulunduğu 5 bin kişi katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yaptığı konuşmada, Adana'nın son yıllarda imajının zedelendiğini belirterek, kurumların ortak akıl ile hareket etmesi halinde kentin başta işsizlik olmak üzere birçok sorunun çözüme kavuşturulabileceğini söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım ise referandumla ilgili konuşacak çok şeyi olduğunu belirterek, “Ancak şu an seçim yasakları var. Bazıları pusuda bekliyorlardır. Bu nedenle belediyeyi de zor durumda bırakmak istemem. Herkesin Ramazan Bayramı hayırlı olsun” dedi.

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş ve Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş'ün de katıldığı iftar yemeği sanatçı Ahmet Özhan'ın konseriyle devam etti.
 
Güzel bir organizasyon olmasına rağmen iftar yemeğini üstlenen park zirve geceye sıkıntılı anlar yaşattı. yemekler beğenilmedi geç geldi ve sinirler gerildi.