Akdeniz Oyunları Adana Birimi için Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kız Lisesi binasında salon tahsis etti. Birim, toplantılarını ve çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği bu salonda yapıyor.

20-30 Haziran tarihlerinde yapılacak Akdeniz Oyunları’nın binicilik, hentbol ve durgun su sporları müsabakalarına Adana ev sahipliği yapacak. Bunun için oluşturulan Akdeniz Oyunları Adana Birimi de çalışma yapmak için bina gereksinimi duyunca Büyükşehir Belediyesi devreye girdi ve Zihni Aldırmaz’ın talimatı ile Altın Koza AŞ’nin faaliyet gösterdiği Tarihi Kız Lisesi binasında salon tahsis edildi.

Bunun üzerine Akdeniz Oyunları Adana Birimi, sorumluluları Latife Umuç nezaretinde kendilerine tahsis edilen salonda çalışmalarını yürütmeye başladı.

Latife Umuç ve birim görevlilleri kendilerine böyle bir imkan sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Akdeniz Oyunları’nın Çukurova açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Oyunlar bölgemizin tanıtımı açısından çok önemli. Bundan dolayı bizler de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bu amaçla Adana birimine daha rahat çalışmaları için yer tahsis ettik. Elimizden gelen başka şeyler olursa da desteğe hazırız” şeklinde konuştu.