Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Baro Bakanı Av. Veli Küçük, Çağdaş Hukukçular Derneği Adana Şubesi tarafından 22 Aralık 2019 Pazar günü Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda saat 13.00’de yapılacak “10 Ekim Ankara Katliamı ve Davası” Paneline de davet edildi. Çağdaş Hukukçular Derneği Kurucusu Av. Sefa Aydoğan panel hakkında bilgi verdi.  Özcan Yaman tarafından hazırlanan Sinevizyon Gösterimi sonrasında Moderatörlüğünü Av. Tugay Bek’in üstleneceği, konuşmacı olarak Av. Eylem Sarıoğlu ve Evrensel Gazetesi Ankara Temsilcisi Dr. Barış Işık’ın sunum yapacağı panelin dava sürecinin siyasi ve hukuki panoraması aktaracağını ifade etti.

10 Ekim 2015 tarihinde yaşanan acı olaydan sonra IŞİD’in düzenlediği katliamın yargılamasının, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldüğünü, bir kısım sanıklar için hüküm verilirken, firari sanıklar yönünden yargılamanın halen devam ettiğini vurguladı. Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve katılım sağlayacağını söyledi ve olayları, hukuksal süreci öğrenmek adına tüm meslektaşlarımızı panele katılmaya çağırdı. Dava sürecinin tarihe bir kayıt olarak bırakılması açısından eserin önemli olduğunu vurgulayan Av. Veli Küçük, “Katliamda yitirdiğimiz 103 duyarlı yurttaşımızı bir kez daha saygıyla ve özlemle anıyorum. Artık yeni acılara tanık olmak istemiyoruz.” dedi. 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 10 Ekim Ankara Katliamı’nın dördüncü yıl dönümünde raflardaki yerini alan “Duymak Zorundasınız” kitabını hazırlayanları emekleri ve davaya sahip çıkmalarından ötürü kutladı.