Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Ozan Ceyhun, kendisinin Adanalı olduğunu belirterek, “Bir çalışma için Adana’da bulunuyordum. Adana Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri her hangi bir siyasi parti farkı gözetmeksizin bizleri Adana’nın fahri AB danışmanı yaptılar” dedi.

Ceyhun, Ceyhan Belediyesi’nin AB Projeleri konusunda birçok ilden ileri olduğunu belirterek, “İstedik ki, Ceyhan’da yapılan AB Projeleriyle ilgili hem görüşelim, hem de bu projeyi hazırlayan arkadaşlarla tanışalım. Ceyhan’ın AB Projeleri Adanalılara da örnek olmalı. Sayın Başkanın nezdinde tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Böyle büyük projeleri Ceyhan’a dolayısıyla Çukurova’ya kazandırdıkları için” şeklinde konuştu.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ceyhan’ın büyük projeleri olduğunu söyledi.

Ceyhan’ın bir deprem bölgesi olduğu asla unutmadıklarını söyleyen Sözlü, Afete Dirençli İşyerleri Projesi, Bilgi Teknolojilerinin Ceyhan’da Yaygınlaştırılması ve Belediye Hizmetlerinde Kullanılması projesi ile bilgi çağının yakalanması, Basketbolda Yeni Bulunmuş Yaklaşımlar Projesiyle de FIBA’nın ve TBF’nin geçerli kıldığı menajerlik eğitimi verdiklerini söyledi.

“Kurumumuzun hazırladığı ve yararlanıcı ya da ortak olarak içerinde yer aldığımız diğer projeler var” diyen başkan Sözlü, “ Atık Su Artıma Tesisi Projesi, Karşı Kaleler Projesi, Sendikamda Kadın Eli Projesi Engelli Çalışanların Haklarının İyileştirilmesi Hususunda İtalya Örneğinin Değerlendirilmesi Projesi de sayılabilir” şeklinde konuştu.