Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Alemdar Öztürk, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan asvalt çalışmaları hızla devam ediyor Çarşı merkezinde bulunan Konakoğlu Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk esnaflarla da bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunarak esnafların dilek ve temennilerini dinledi

 

HİZMETLERİMİZ AKSAMADAN DEVAM EDİYOR

 Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Bütünşehir yasası ile köylerin mahalleye dönüşmesi ile hizmet alanlarının genişlemesine rağmen hizmetlerin aksamadan aralıksız olarak devam ettiğini belirtti ve asfalt çalışmalarının sezon sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

EKİPLERİMİZ GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk yaptığı açıklamada, " yaz dönemi asfalt çalışmalarımız başlattık. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz,  ilçenin En işlek bölgelerden başlamak kaydıyla belirlenen program dâhilinde ihtiyaç duyulan bölgelere asfalt dökmeye devam edeceğiz. Bunun yanı sıra kilit parke yol çalışmalarımız da sürmektedir. Sorumluluk alanımıza giren bölgelerde vatandaşlarımızı tozlu ve bozuk yollardan kurtarmak için ekiplerimizle gece gündüz çalışacağız." dedi.