Olay merkez Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi 2461 Sokak içerisinde yaşandı.

İddialara göre, öğle saatlerinde Sarıçam Mahallesi´nde yaşayan bir çocuk ile Akıncılar Mahallesi´ndeki bir çocuk kavga etti. Olay yerine birkaç defa gelen polis ekipleri yaşanan kavgaları sakinleştirdi. Gündüz yaşanan kavgalar gece saatlerinde tekrar nüksetti.

Büyüklerin de girdiği kavgada taş, sopa ve silah kullanıldı. Çocukların tartışması yüzünden çıkan kavgada bazı evler taş yağmuruna tutuldu. Silahların da kullanıldığı kavgada 2 kişi darp neticesi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan Ersin Ş.(28) ve Rüstem D.(17) olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

Yüzlerce kişinin karıştığı kavgayı ayırmakta zorlanan polis ekipleri, çevik kuvvetten yardım istedi. İki mahalleyi birbirinden ayıran Kozan Caddesi´nde konuşlanan polis, olayların yatışması için uzun süre güvenlik önlemi aldı. Çevik kuvvet polisi, sokak başlarını tutarken olay yeri inceleme ekipleri kavgada kullanılan malzemelerde ilgili inceleme yaptı.

Polis olaya karışan bazı şahısları gözaltına alırken, iki mahalle arasında yaşanacak muhtemel olaylara karşı 2 mahalleyi ayıran cadde üzerinde güvenlik önlemleri sürüyor.