Kış aylarının en soğuk günlerini yaşadığımız şu zamanlarda Seyhan Belediyesi bir ilke daha imza atıyor.  Adanalılar sabah ayazında güne Seyhan Belediyesi’nin sımsıcak çorbası ile başlıyor.

HER GÜN 3 BİN KİŞİYE SICAK ÇORBA

Seyhan Belediyesi’nin, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde diğer belediyelere örnek olacak şekilde başlattığı sosyal projeler, Adanalıların beğenisini kazanıyor. İlçenin dört bir yanında çalışmalar yürüten Seyhan Belediyesi, şehir dışından gelerek evinden uzakta yaşayan üniversite öğrencileri, sokakta yaşayan evsizler, ekmek parası peşinde sabahın erken saatlerinde sıcak yuvalarından ayrılan çalışanları da unutmuyor. İlçenin 4 ayrı noktasında kurulan stantlarda her gün 3 bin kişiye sıcak çorba ve ekmek dağıtımı yapılıyor.

 

SABAH 07.00 İLE 08.00 SAATLERİ ARASINDA

Özellikle şehir dışından gelen ve sabah öğününe pek önem vermeyen üniversite öğrencileri tarafından memnuniyetle karşılanan çorba dağıtımı, Adanalılardan takdir görüyor. Her sabah 07.00 ile 08.00 saatleri arasında Çukurova Üniversitesi YADİM durağı, Gazipaşa Parkı önü, 4 Yol Ağzı ve Baraj Yolu Duygu Kafe önünde 3 bin kişiye sıcak çorba dağıtımı yapılacak.