Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter vekili Dr. Mehmet Cingöz, akademisyenler, ilgili fakültelerin görev süreleri dolan dekanlarıyla yeni atanan dekanlar katıldı. Pandemi koşulları dolayısıyla maske, mesafe ve hijyen kurallarının dikkate alındığı devir teslim töreni Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in açılış konuşmasıyla başladı.

Prof. Dr. Tuncel: “Özverili Çalışmalarınız İçin Teşekkür Ediyorum”

Çukurova Üniversitesinin bilimsel araştırma, akademik gelişme ve güçlenmesine katkı veren akademisyenlere teşekkür eden Prof. Dr. Tuncel, “Görevi süresince önemli idari, akademik ve mali sorumlulukları başarıyla tamamlayan dekanlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Yeni vazife alan dekanlarımızın da yüksek sorumluluk duygularıyla hizmet edeceklerinden hiç kuşkum yok. Onlara da bu vesile ile başarılar diliyorum.” dedi.

Görev süreleri sona eren akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel plaket, yeni atanan dekanlarda eski dekanlara çiçek takdim etti.  Tören anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.