Park Zirve'deki iftar yemeğinde Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri, misafirlerini kapıda çiçeklerle karşıladı, program sonrasında araçlarına kadar da uğurladılar. Ezanın okunması ile iftarlar açıldı, yemekler yenilip, sohbetler yapıldı. Müzisyenlerin tasavvuf ve Türk Sanat Müziği’nden çeşitli besteleri seslendirdiği iftar programında, zaman zaman mikrofonu huzurevi aldı. Bazıları solo şarkılar seslendirdi, bazıları da dernek üyeleriyle birlikte küçük bir koro oluşturarak müzikteki hünerlerini sergilediler. Çukurova GİAD üyeleri de, alkışlarla tempo tutarak, büyükleriyle birlikte dans edip, oynayarak şarkılara eşlik ettiler. 
‘Kalbi Adana için atan genç işadamlarının kurduğu ve üye olduğu’, Adana yararına projeleri hayata geçiren, çalışmalarıyla Adana’nın en etkin sivil toplum kuruluşu olan Çukurova GİAD, farkını bir kez daha hissettirdi. İftar yemeğinde konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, huzurevi sakinlerinin Çukurova GİAD ailesinin bir parçası olduğunu belirterek, “Bu programın bize kazandırdığı şeylerden biri gerçekten hayatınızın her anını verimli olarak geçiren sizlerin bizlerle yaptığınız paylaşımlardır. Sizlerin anlatımlarınızı anne-babalarımızın öğütleri gibi bilgi dağarcığımıza alıyoruz.  Çukurova GİAD olarak Huzurevi’nin Küçük Ev Projesi’ne destek sözümüzü 4 ev yaptırarak gerçekleştirdik. Bu evlerin yapımında büyük emeği olan üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu evlerimizin açılışını şenlik havasında gerçekleştireceğiz” dedi. 
Adana Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı da, huzurevi sakinlerinin Çukurova GİAD üyeleri gibi iftar programını heyecanla beklediğini, bu yemeğin aile ortamı, ailesi havası içerisinde geçmesi nedeniyle ayrı bir önemi bulunduğunu söyledi. 10 yıldır süren bu geleneğin genç işadamları ile huzurevi sakini büyüklerin bir araya getiren bir aile buluşması olarak gördüklerini kaydeden Avcı, “Bu yıl bu iftar yemeğini 4 küçük ev ile taçlandırıyoruz. Küçük evlerden ikisini dernek üyelerimiz, diğer ikisini de başkanımız sayın Ömer Faruk Sakarya ve ağabeyi İskender Sakarya yaptırdılar. Yaşlı bakımı profesyonel hizmet isteyen bir alan. Bu nedenle, Küçük Evler Projesi’ne sahip çıktığınız, desteklediğiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.