Adana Hilton Oteli’nde yapılan Adana Çukurova Rotary Kulübü Başkanlığı devir teslim törenine kulüp üye ve eşlerinin yanı sıra 2021-2022 dönemi Guvernör Yardımcısı Cüneyt Evrüke, 2022-2023 dönemi Guvernör Yardımcısı Oğuz Selmanoğlu, 2022-2023 dönemi Guvernör Yardımcısı Tuncay Coşkun, Adana Çukurova Rotaract Kulübü 2021-2022 dönemi Başkanı Yunus Salman, Adana Çukurova Rotaract Kulübü 2022-2023 dönemi Başkanı Gökçe Basık katıldı.

Başkan Mehmet Ulusoy ve görevi devredeceği gelecek dönem başkanı Tayfun Sevimli davetlileri tek tek karşıladılar. Başkan Mehmet Ulusoy yaptığı konuşmada bir yıllık dönemde gerçekleştirilen yaratıcı ve sürekliliği olan projeler için kulüp üyelerine teşekkür etti. Bu yıl da 7 üstün hizmet ödülünü kulübümüze kazandırdıklarını belirten Ulusoy, yeni Başkan’ın çıtayı daha da yukarıya taşıyacağına inandığını belirtti.

Devir teslim yapıldıktan sonra söz alan yeni başkan Sevimli, konuşmasına kulübümüzün ebediyete göç etmiş eski başkan ve üyelerini anan bir slayt gösterimi ile başladı. Yeni dönemle ilgili projelerini anlatan Adana Çukurova Rotary Kulübü Başkanı Tayfun Sevimli ardından yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yeni dönem için belirlenen “Rotary ile Hayal Edelim” sloganıyla insan odaklı hizmetlerimize devam edeceğiz diyerek konuşmasına son verdi.