Emniyet müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İslam, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Davut Aybar, 100.Yıl Şehit Rüştü Bayram Polis Merkezi Amiri Rızvan Gürer, Çukurova Ekipler Amiri Komiser Nasuh Talu, Çukurova Belediye Başkanlığı Zabıta görevlileri, Toroslar EDAŞ Müdürlüğü görevlisi ve mahalle muhtarları katıldı.

Emniyet Müdürü Yusuf İslam, ilçe genelindeki huzurlu ortamın vatandaşların birliktelikleriyle, inançlarına bağlılıklarıyla, birbirlerini sayıp sevmeleriyle ilgili olduğunu, bu birlikteliğin sürekli olması durumunda huzurun da sürekli olacağını ifade etti.

İslam, "Toplantının temel konusu polis ve halk ilişkilerini geliştirme, ilçedeki huzur ortamı, muhtarların polisten istekleri, kamu kurum ve kuruluşlarla yaşanan sorunlar ve bu yönde nelerin yapılması gerektiği ile ilgili hususları görüşmek üzere huzur toplantılarını yapıyoruz" dedi.

Toplantıda söz alan muhtarlar, Türk Polis Teşkilatı´nın 165. yıldönümünü kutladıktan sonra karşılaştıkları sorunların bir kısmının çözümlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.