İMAMLAR ÇİĞ KÖFTE GECESİNDE STRES ATTI

Türk Diyanet Vakıf Sen Adana Şubesi Çiğ köfte Gecesinde imamlar bu konudaki hünerlerini ortaya koydu

Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Türk Diyanet Vakıf Sen Adana Şubesi tarafından Çukurova ilçesindeki İmamlar, Çiğ Köfte gecesi düzenledi.

Sorunların da görüşüldüğü geceye, Sendikanın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çukurova ilçesinde görev yapan din görevlisi katıldı.

Amaç İmamlarımızı bir araya getirerek, dostluğu pekiştirmek, aileler arası kaynaşmayı sağlamak ve iş stresini bu gibi aktivitelerle atmalarına yardımcı olduğunu ifade eden Türk Diyanet Vakıf Sen Adana Şubesi başkanı Ayhan Arabacı, Dünyanın avutucu şeylerinden kurtulup kardeşlerimizle bir araya gelebilmek için doğunun vazgeçilmez lezzeti olan çiğ köfte organizasyonu bir araya gelmek için bir vesile oldu. Hani derler ya : ‘Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane. Gönül Sohbet İster Kahve Bahane’ şeklinde biz bunu anlamak suretiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Gecemizi etkinliklerimizi Üyelerimizi ve Gönültaşlarımızı çiğ köfteli sohbetimize davet ettik. Uzaklardan gelip bu manevi gecemizde bizleri yalnız bırakmayan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu Çiğ köfte gecesini her ay dönüşümlü olarak bir ilçede yapmayı planlıyoruz, “dedi.

Din görevlilerinin katıldığı çiğköfte gecesinde, Türkiye, Suriye ve Gazze’de hayatlarını kaybeden vatandaşlar için Kuran-Kerim ve dualar okundu