Adana Demirspor’a Disiplin kurulundan kötü haber. Geçtiğimiz hafta Antep’te oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında taraftarların tezahüratlarını notlarına ekleyen gözlemci ve temsilciler Demirspor’un ceza almasını sağladı.  Disiplin kurulu kulübe 20 Bin TL., ceza verdi.

Kurul, cezayı şöyle duyurdu:

Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Başkan Önder Serin, bu tip cezalarda kulübün zarar gördüğünü dile getirirken, ”Biraz daha dikkatli olmalıyız. Demirspor’a verilen para cezası sıkıntı yaratıyor. Bu nedenle bundan sonra oynanacak müsabakalarda  sadece takımımızı desteklersek lehimize olur.”dedi.


Mustafa Uğur gürledi

Takımda pazartesi oynanacak Kartalspor maçının hazırlıkları sürüyor. Dün yapılan idmanda teknik direktör Mustafa Uğur, taktik anlamda oyuncularına talimatlar verdi. Dar alanda yapılan çalışmada Mustafa Uğur, hayli sinirlendi.

Verilen proğramı yapmakta zorlanan futbolcularına sesini yükselten Mustafa Uğur, ”Daha dikkatli olun. Boş rakip bırakmayacaksınız. Kartal takımını hafife almayın. Biz kendi futbolumuzu daha da iyi bir şekilde sahaya yansıtmalıyız.” Diye uyarılarda bulundu.