Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Denizcilik ve İç Su Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karaisalı ilçesinin turizm noktası olan doğa harikası Yerköprü üzerinde sel sularının biriktirdiği kirliliği yoğun çalışma sonucunda temizledi.
Sel sularının getirdiği plastik, poşet, strafor, bidon ve zamanla oluşan doğal atıklar Yerköprü’de son derece olumsuz görüntüler oluşturuyordu.


Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Karaisalı’nın en değerli turizm noktalarından birisi olan Yerköprü üzerinde oluşan kirliliği gidermek için Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte hummalı bir şekilde çalışma gerçekleştirdik. Sel sularının biriktirdiği hem doğal atıklar, hem de insanların bıraktığı atıklar toplandı. Doğal güzelliklerimizi koruma adına, şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Temizliği yapılan ve pırıl pırıl hale getirilen Yerköprü ve diğer doğal güzelliklerimizin korunması için vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını, çöplerini ve atıklarını doğaya bırakmamalarını rica ediyorum. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.