Çalışmaları yerinde görmek ve bilgi almak için Ege Bagatur Bulvarı’na giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı burada Tahsilli Mahallesi Muhtarı Resul Berk karşıladı.
Yapılan hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden Muhtar Resul Berk, “Bugüne kadar böylesi hizmetler hiç görmedik, duymadık. Artık hizmetlerin en güzelini alıyoruz. Zihni Başkanımızın verdiği talimatlarla 36 sokağımızın altyapısı tamamlandı, yollar asfaltlandı ya da kilit taşı yapıldı. Kozan Caddesi’nin kaldırımlarını da yaptı. Kozan Yolu-Yaşar Doğu caddesi kavşağı da açıldı. Son olarak Ege Bagatur Bulvarı’nın geçilmez bir yol haline geldiğini söyledik. Şimdi Ege Bagatur Bulvarı da yapılıyor. ‘Ortak Akıl Ortak Başarı’ Adana’ya büyük yarar sağladı. Buradan mahalle halkım adına şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Zihni Aldırmaz da hiçbir ayrım yapmadan Adana’nın her ilçesine hizmet götürmeye çalıştıklarını ve Adana’nın sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını söyledi.
Çalışmalarla ilgili Yol Müdürü Hüseyin Dündar’dan bilgi alan Zihni Aldırmaz, mahalle sakinleriyle sohbet etti, yol müdürlüğü çalışanlarına çikolota ikram etti.