Ekinfen Okulları öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Adana Barosu tesislerinde bir araya geldi. Gecede stres atan, sohbet eden, müzik dinleyen ve gönüllerince eğlenen öğretmenlere, Ekinfen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

 

Ekinfen Okulları Kurucuları Ferdane Bayıldıran ve Cengiz Bayıldıran, Ekinfen Okulları Genel Müdürü Mahmut Reyhanioğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muharrem Gelen, Ekinfen Okul Aile Birliği Başkanı Elif Sakarya, öğretmenler ve bazı velilerin katıldığı gece son derece samimi ve coşkulu bir atmosferde geçti.

Gecenin başında kısa bir konuşma yapan Ekinfen Okulları Kurucusu Ferdane Bayıldıran, Hem Ekinfen öğretmenlerinin, hem de bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutladı ve Ekinfen Okulları’nın eğitim-öğretime başlamış olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ekinfen Okulları Genel Müdürü Mahmut Reyhanioğlu da, ders ortamının dışında bir araya gelen öğretmenler arasındaki arkadaşlık ve dostluk bağlarının gelişeceğine, bunun da öğrencilere olumlu yansımaları olacağına değindi.

Konuşmaların ardından müzik dinleyen ve gönüllerince eğlenen öğretmenler, geceden stresten arınmış bir şekilde ayrıldı.