Kısa adı KAVAK olan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Eczacı Nuri Cesurer, vakıf yönetim kurulu üyeleri ve vakıf üyeleri, aileleriyle birlikte ziyaret ettikleri Ekinfen Okulları’nda piknik yaptı.

 

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı’nın kuruluş amaçlarından en önemlisinin eğitim olduğunu belirten Cesurer, “Ekinfen Okulları Kurucusu Ferdane Bayıldıran’ı böyle bir okulu Adana’ya ve ülke eğitimine kazandırdığı için kutluyoruz ve kendisiyle gurur duyduğumuzu dile getiriyoruz. Geleneksel olarak düzenlediğimiz  ve ailelerimizle bir araya geldiğimiz bu günde bizi ağırladıkları için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Ekinfen Okulları’ndan mezun olacak çocukların her alanda iyi yetişmiş olacağına eminiz. Onların emin ellerde olduğuna yürekten inanıyorum. Ekinfen Kurucuları Ferdane Bayıldıran ve değerli eşi Cengiz Bayıldıran’a misafirperverlikleri ve katkıları için de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ekinfen Okulları Kurucusu Ferdane Bayıldıran da KAVAK Başkanı Nuri Cesurer, vakıf yöneticileri, üyeleri ve ailelerini okullarında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Kadirliği Eğitim ve Kültür Vakfı, Kadirli’ye, Adana’ya ve eğitim camiasına önemli katkılar koyan bir oluşumdur. Geleneksel olarak bir araya geliyorlar ve bu yıl okulumuzda buluştuk. Vakfın eğitimle iç içe geçmiş faaliyetleri bizleri de eğitimciler olarak gururlandırıyor. Birlikte güzel ve unutulmaz bir gün yaşadık” diyerek duygularını paylaştı.

Açık havada güzel bir gün geçiren misafirler, önümüzdeki yıllarda hayata geçirilmesi planlanan Ekinfen Üniversitesi yerleşkesinde bir araya gelme dileğiyle okuldan ayrıldı.