Emniyet Müdürü Zafer AKTAŞ beraberindeki üst düzey emniyet yetkilileri ile birlikte İsmetpaşa, Denizli ve Şakirpaşa Mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde ve denetlemelerde bulundu. Bir süre mahallede cadde üzerinde gezen AKTAŞ esnaflarla tek tek tokalaşarak hayırlı işler dileğinde bulundu. Yol üzerinde bir kahvehaneye girerek buradaki mahalle sakinleri ve gençler ile sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti.  


AKTAŞ burada yaptığı konuşmada, Polislerimizin vatandaşların can ve mal emniyeti ile güvenliği için var olduğunu belirterek, vatandaşların da bu konuda kendilerine destek olmaları gerektiğini ifade etti. Vatandaşlar ise kendilerine gösterilen bu yakın ilgiden dolayı Emniyet Müdürü AKTAŞ’a teşekkür etti.    


AKTAŞ vatandaşlarla sohbet ettikten sonra bölgede bulunan polis uygulama noktasına giderek burada görev alan polisleri denetledi. Uygulama noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarla da ayaküstü sohbet eden AKTAŞ, daha sonra görev yapan personele dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunduktan sonra Şakirpaşa Anadolu Lisesine giderek ziyarette bulundu. .  
AKTAŞ ziyaretlerin ardından Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği ile Köpek Eğitim Merkezinde incelemelerde bulundu.