Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, Başkan Hacer Bulut’tan derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Engelli bireylerin sosyal yaşamda karşılaştıkları sorunların çözülmesi ve toplumda daha aktif bireyler olarak rol almalarının sağlanması konusunda gerçekleştirilecek çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini belirten Vali Elban, “Özellikle son yıllarda yapılan çevre düzenlemeleri ve engelli vatandaşlarımıza istihdam önceliği sağlayan yasal düzenlemeler ile engellilerimizin sosyal hayatın içerisinde yer almasını kolaylaştırıcı birçok çalışma gerçekleştirildi. Bu çalışmaların ortak gayesi engelli bireylerimizin yaşama sevincini canlı tutmaları, mutlu bir yaşam sürmeleri ve toplumu oluşturan tüm bireylerle birlikte hayatlarını idame ettirebilmeleri içindir. ” dedi.


Adana Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı Hacer Bulut ise kabulünden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ettiği Vali Elban’a engelli çocukların anneleriyle beraber yaptıkları bir tabloyu  hediye etti.