Öğrencilerin sorularını yanıtlayan İnce, çocukluk anılarını da anlattı. İnce, “Bizim zamanımızda internet yoktu, o yüzden oyunlarımız daha sağlıklıydı” dedi.

Sınıf öğretmenleri Gülşen Karacadağlı ve Halkla İlişkiler Müdürü Nalan Atış ile Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep İnce’yi makamında ziyaret eden öğrenciler,  bir demet çiçek sundu.

Öğrenciler, Recep İnce’ye merak ettikleri soruları yönelterek, sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep İnce, “Seyhan, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri. Türkiye’nin toplam öğrenci sayısının yüzde biri bizim sınırlarımızda.  Bu yüzden işimiz biraz yoğun. Ancak görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Mesleki tecrübe ve deneyimlerinin yanı sıra başından geçen ilginç olayları da anlatan İnce, Çocukken hangi oyunları oynadığını soran bir öğrenciye de; “Biz köyde büyüdük. Çelik çomak, körebe, beştaş oynardık. Bizim zamanımızda internette yoktu. Oyunlarımızda bu yüzden daha sağlıklıydı” cevabını verdi.

Öğrenciler, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Çabuk'u da makamında ziyaret ederek, merak ettiği soruları yönelttiler. Aynı zamanda da Erkan Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Nazmiye Çabuk' un eşi olan Mehmet Çabuk, öğrencilerle keyifli bir sohbette bulundu.