Erkan Eğitim Kurumları, Öğretmenler Günü'nü, Güneş Restoran'da düzenledikleri muhteşem bir gece ile kutladı.

Adana Eğitim dünyasına 25 yılda, 24 farklı bölüm ve yılda ortalama 10 bin öğrenci kapasitesi ile hizmet veren Erkan Eğitim Kurumları, Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen geceye tam kadro katıldı.

Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu, başkan Vekili Serdar Hatipoğlu, yönetim kurulu üyesi Erdal Hatipoğlu ve Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik başta olmak üzere tüm yönetim kurulunun eşleriyle birlikte katıldığı gecede objektiflere birbirinden renkli görüntüler yansıdı.

Erdal Hatipoğlu, gecenin açılışındaki konuşmasında, ‘‘Rahmetli babamla 1988 yılında 4 öğretmen ve 10 öğrencimizle başladığımız eğitim sektöründe bugün 400 kişiye istihdam sağlayan ve yılda 10.000 öğrenci ağırlayan büyük bir kurum haline geldik'' dedi.

 Erkan Kolejinin 2011 yılından açılmasından sonra değerli idarecileri ve öğretmenlerinin üstün çalışmaları sonucu 2012 yılında kolejin öğrenci sayısında yüzde 100 artış olduğunu ifade eden Erdal Hatipoğlu, '' Kolej alanında görülmemiş bir başarıya imza atılmıştır.Bu başarımızda siz değerli öğretmenlerimizin katkısı büyüktür'' dedi.

Erdal Hatipoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Kendimize soruyoruz en iyisi miyiz? Bugün Evet, Ancak önemli olan yarınlara da en iyisi olabilmek, bugün buradaki birliktelikten aldığım güçle yarınları daha iyi olacağına inanıyoruz. Başta yönetim kurulu başkanım Yönetim kurulu üyelerim adına öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum.''

Konuşmaların ardından ‘Öğretmenler Günü’ kapsamında özel olarak organize edilen eğlence programına geçildi. Güneş Restoran’ın birbirinden değerli sanatçılarının yer aldığı gecede, eğitimciler, kimi zaman seslendirilen parçalara eşlik ettiler kimi zamanda gönüllerince sahnede oynadılar . Gece sonunda ise Erkan Koleji Ailesi olarak kasım ayında doğan öğretmenler için ‘‘mutlu yıllara’’yazılı pasta kesildi.