Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (AKYED), Akdeniz Sosyal Dayanışma Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı (ASDA), Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD), Karayusuflu Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği Derneği (KASDA), Arap Halkı Alevileri Dayanışma Derneği’nin (AHAD-DER) ortak olarak gerçekleştireceği GADİR HUM bayramı etkinlikleri 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat 19:00’da Akkapı Spor salonunda icra edilecek.

 HÜSEYİN CÖMERTPAY “TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”

Organizasyon komitesi adına konuşan Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (AKYED) Başkanı Hüseyin Cömetpay “Doğu Akdeniz bölgesinde yüzyıllardır barış ve huzur içinde yaşayan ve ülkenin kalkınmasında büyük özverileri bulunan halkımızın Bu büyük bayramını kutlama adına kurumlarımızca Akkapı Mahallesi’nde düzenleyecek olduğumuz GADİR HUM bayram etkinliğine 7’den 77’ye tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

”BİRLİK VE BERABERLİK ADINA SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR”

(AKYED) Başkanı Hüseyin Cömetpay şöyle devam etti;

“Ülkemizin geçtiği bu meşakkatli süreçte birlik ve baraberlik adına söyleyeceklerimiz var. Bu bölgede başta olmak üzere toplumumuzun yaşadığı her ortamda üzerimize düşen görevlerin bilincinde olmak adına Arap Aleviler olarak herzaman sorumluluklarımızın bilinci ile hareket ettik. Yaşadığımız bu günlerde Cumhuriyetimizin kazanımlarını ayakta tutmak adına hoşgörü ve barışın savunucusu olmuş Akdeniz Sosyal Dayanışma Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı (ASDA)- Alevi Kültürü Araştırma Derneği (AKAD) Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (AKYED)-Karayusuflu Yardımlaşma Derneği (KASDA)- Arap Halkı Alevileri Dayanışma Derneği (AHAD-DER) kurumlar olarak, bu mutlu günümüzde halkımızla içiçe olmak bizi mutlu edecektir”