Göksel Ve Müzik Dünyası

Türkiye’nin önemli kadın sanatçılarından biri olan Göksel’in müzik hayatına girişi, 1997 yılında çıkardığı ilk albümüyle olmuştur. Kendi bestelerini yapan yetenekli sanatçı, ayrıca Sezen Aksu ve Onno Tunç gibi sanatçılarının bazı şarkılarını da kendi tarzında yorumlamıştır. Böylece  olarak bilinecek kendi tarzını ve yolunu oluşturmuş oluyordu. Müzik dünyasında adından bahsettirmeye başladığı ilk şarkı da Sabır olmuştur.

Göksel’in Yükselişi

İlk albümünde yakaladığı başarıyı istikrarlı bir şekilde devam ettiren Göksel albümleri ve hit parçalarıyla müzik severlerin beğenisine kazandı. 2001’de Körebe albümüyle kendini gösteren sanatçının Depresyondayım şarkısı çok beğenildi ve uzun yıllar dillerden düşmeyecek, kült şarkılar arasında yerini aldı. Özel hayatında oldukça neşeli bir yapıda olan sanatçı, şarkılarını yazarken hüzünlü olduğu anlarını tercih ettiğini belirtmiştir. Göksel tam anlamıyla duygu kadını olarak karşımıza çıkmaktadır. Zira onun şarkılarım oldukça duygusaldır.

Eski Şarkılara Göksel Yorumu

Cover denilince akla gelen ilk isimlerden olan Göksel, kendine has tarzı ve özel ses rengi ile sevilen eski şarkılara yeni bir soluk getirmiştir. En az kendi besteleri kadar, yorumladığı şarkılar da ilgi gördü. İnternet sitelerinin Göksel mp3 indir seçenekleriyle hizmet sunması boşuna değildir. Mp3 uygulamalarından şarkı indirirken bazı hususlara dikkat etmek şart olmaktadır. Ancak bu sayede sorunsuz bir şekilde şarkı indirerek, son derece kaliteli bir şekilde şarkıların dinlenilmesi mümkün olmaktadır.

 

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.