Açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Mustafa TOPRAK,  "Vakfımızın değerli üyeleri ve kıymetli misafirler, artık gelenekselleşmiş olan Bahar Şenliğimizin 10.suna hoş geldiniz!

Bugün burada olmamızın nedeni ve amacı üyelerimizi ve siz sevgili Vakıf dostlarımızı bir araya getirerek sosyal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu Güney Eğitim Vakfı çatısı altında en üst seviyelere taşımaktır.

Şu ana kadarki tüm desteğiniz ve bugün burada bulunduğunuz için seçilmiş Yönetim Kurulumuz adına hepinize teşekkür ediyorum.

Güzel bir Pazar günü geçirmenizi temenni ediyor iyi eğlenceler diliyorum…" dedi.

Göz nuru ürünlerle birlikte el emeği ürünlerini de sergileyen ev hanımlarının ürettikleri birbirinden leziz yicecekler de şenliğe katılanlara  lezzet şöleni yaşattı.

Güney Eğitim Vakfı  Başkanı Mustafa TOPRAK "Bölgemizdeki tüm vakıf dostları, öğrencilerimiz ve aileleri tüm G.E.V ailesi oradaydı arkadaşlarımızın aileleri ile birlikte sosyal bir ortamda bütünleşmesini ve kaynaşmasını amaçladık.

Çeşitli faaliyetler gerçekleştirdik tavla turnuvamız çok heyecanlı çekişmelere sahne oldu
Çeşitli yarışmalar düzenledik kazananlara madalya ve kupa takdim ettik.
Çocuklar için düzenlenen tiyatro gösterisi ilgiyle ve keyifle  izlendi
Akkapı Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği folklor gösterisi etkileyiciydi.
Faaliyetlerden biri de çocuklarımızın resim çalışmalarıydı minik yürekler içlerindeki sevgiyi resmetti
Katılımın yoğunluğuna ve aldığımız olumlu tepkilere bakıldığında, iyi ki böyle bir etkinliği düzenlemişiz dedik.
Bir günümüzü de doğayla iç içe huzurlu bir ortamda geçirmek istedik. Uzun süreden beri görüşemediğimiz arkadaşlarımızla görüşme fırsatımız oldu.

Çok değerli üyelerimiz bizlerle beraber oldu Üyelerimizle birarada, aynı ortamı teneffüs etmek hepimize çok keyif verdi.

Bu sosyal etkinliğe emeği geçen arkadaşlarımı ve katılan dostlarımızı kutluyorum" diye konuştu.