AGİAD Başkanı Tamer Gülcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Yakın’la görüşen finalistler, böylesi bir aktivitenin Adana’da gerçekleştirilmesine destek veren Adana Genç İşadamları Derneği’ne teşekkür ettiler.

AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, bir kentin gelişmesinde sadece rakamların yeterli olmayacağını belirterek, “Dünya kentlerinin rekabetçilik endeksleri açıklanıyor. O endekslerin içerisinde ihracat da var, senfoni orkestrasının olup olmadığı da… Ulaşım altyapısının yeterli olup olmadığı da var, ulusal ya da uluslararası etkinlik yapılıp yapılmadığı da… Adana, her endeskste üst sırada olsun istiyorsak sosyal organizasyonlara da toplum olarak destek olmak zorundayız. Bölgesel bir güzellik yarışması gerçekleştireceklerini belirten ajans yetkilileri bize geldiğinde tereddütsüz destek verme sözü verdik. Güzel de oldu. Bu organizasyonda öncelikle kendine güvenen cesaretli gençlerimizi kutluyorum. Onlara destek olan ailelerini kutluyorum. Güzel bir organizasyon oldu. Önümüzdeki yıllarda daha da güçlenecek bir yarışma olacak. Ulusal hatta uluslararası organizasyonlara Adana olarak neden imza atmayalım. Bu kentin ekonomik yönden olduğu kadar sosyal yönden, tanıtım açısından da büyümeye ihtiyacı var” dedi.

Kızlarda Pelin Ersoy’un erkeklerde ise Halit Efe Kocahan’ın birinci seçildiği yarışmanın finalistleri AGİAD’da kentin iş dünyası hakkında bilgi alışverişinde bulundu.