ARTIK SAHAYA İNİYORUZ, GELMEYİN

Halk Günleri’nin sadece Adana’da değil, tüm Türkiye’de yankılandığını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Projelerimizi gerçekleştirmek ve verdiğimiz sözleri tutmak için artık bir an önce sahaya inmemiz gerek” diyerek 5’incisini başlattığı Halk Günü’nde halka seslendi: Bu saatten itibaren hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her gün ‘hayırlı olsun’ diyenleri kabul etsem beş yıl gene yetmez. Hepinizi ayrı ayrı ‘Hayırlı olsun’ demiş kabul ediyorum. Lütfen artık gelmeyin. 28 Mayıs’a kadar sadece 15.00-17.00 arasında kapım açık olacak; çünkü ben size geleceğim, aranızda olacağım.

ENGELLİ KIZIN AKÜLÜ ARAÇ SEVİNCİ

4’üncü Halk Günü’nde engelli kızı Necla Yünsel için akülü araç isteyen anne Fadime Yünsel’in arzusu dün yapılan 5. Halk Günü’nde yerine getirildi. Hayırsever işadamı Nazmi Orkun’un hediye ettiği akülü araç Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından Necla Günsel’e alkışlar arasında teslim edildi. Halk Günü’nde ayrıca Caner Akray adlı esnaf, Masal Parkı’nda yapılacak portakal büfe için başkana lokum ve çiçek vererek teşekkür ederken alkış aldı. Yakup Kapukaya adlı yurttaşın “Yol yarım kaldı” şeklindeki serzenişiyle Kozanoğlu Kültür Spor Kulübü öğrencilerin otobüs talebi de anında yanıt buldu.

HAYAL ETTİM, ŞİMDİ GERÇEK OLDU

Hiçbir isteği olmadığını belirten Mehmet Yalçın adlı yurttaşın, “Böyle bir toplantıyı hayal bile edemezdim, gerçek oldu. Halkla görüşüp dert dinleyip çözen bir başkanımız var artık” biçimindeki sözleriyle, Karahan’dan Ramazan Uludağ’ın “40 yıllık yola ilk kez siz gelince el atıldı” demesi de yine alkışlarla karşılandı. Sosyete Pazarı’nda tatlı satmasına izin verilmediğini belirten Gazi mezunu Hasan Kılıç’ın ricasınıa “Diplomalı tablacımız için de bir yol bulalım” diyerek olumlu yaklaşan Başkan Çetin, geçen hafta verilen çiğ köfte sözünü de yerine getirerek 5. Halk Günü’nü noktaladı.