Şirketin kurucu ortaklarından ve yönetim kurulu başkanı merhum iş insanı Ahmet Tufan Kalkan'ın adının verileceği okulun, Kozan ilçemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Elban, atılan imzalardan sonra kısa bir değerlendirme yaptı.
İlimizin her bir noktasında, eğitimin her kademesinde kalitenin daha da artması, çocukların çağın standartlarına uygun binalarda eğitim görebilmesi için önemli yatırımlara imza attıklarını ifade eden Vali Elban, “Bu bağlamda hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini de çok önemsiyoruz. Merhum Ahmet Tufan Kalkan'ın adının okulumuzla yaşatılacak olması çok anlamlı. 200 öğrenci kapasiteli söz konusu anaokulumuz, Kozan'da anaokulu

düzeyinde derslik başına düşen öğrenci sayısının düşürülmesine ve okul öncesi eğitime katılım oranının artırılmasına önemli katkılar sağlayacaktır. SDS Satış Destek Sistemleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş. yetkililerine eğitime yaptıkları bu katkı için teşekkür ediyoruz.” dedi.
SDS Satış Destek Sistemleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Erol, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ve diğer ilgililerin katılığı imza töreni hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.