Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi tarafından, ‘Her Kitap Yeni Bir Dünya Kitaplarınızı Bağışlayın Dünyalar Onların Olsun’ sloganıyla hayata geçirilen kitap bağış kampanyası sürüyor. Ada Kitapevi de 500 kitap bağışlayarak, kampanyaya destek oldu.

Bölgenin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmasında önemli rol oynarken, özel bir sosyal yaşam alanı da oluşturan Optimum, hayata geçirdiği sosyal projelerle de öne çıkıyor. Bu kapsamda ‘Her Kitap Yeni Bir Dünya Kitaplarınızı Bağışlayın Dünyalar Onların Olsun’ sloganıyla gerçekleştirilen ‘Gönüllü Kitap Bağışı Kampanyası’na destekler de adeta çığ gibi büyüyor.

Farklı kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlar da bağışladıkları kitaplarla kampanyaya gönüllü katılım sağlıyor. Kitap ve bilginin, ‘aydınlık nesiller’in yetişmesinde önemli bir rol üstlendiği gerçeğinden yola çıkılarak hazırlanan kampanyaya bir destek de Optimum’da faaliyet gösteren Ada Kitapevi’nden geldi.

 

Kampanyaya 500 kitap bağışlayan Ada Kitapevi Optimum Mağaza Müdürü Haydar Koluaçık, “Ada Kitapevi olarak geleceğin aydınlık nesillerine ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bize. Bağışladığımız kitapların amacına ulaşacağını ve her kitabın da okuyucuna yepyeni bir dünya açacağından hiçbir şüphemiz yok. Böylesine önemli bir kampanyayı hayata geçiren Optimum yönetimine de teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Gerek sosyal sorumluluk projeleri, gerekse de kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine sunduğu sadakat programları ile adını uluslararası arenada da duyurmayı başaran Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi yönetimi de, bu tür sosyal projeleri hayata geçirip, bunda da başarıya ulaşmanın haklı mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.