Başkan Uludağ, Sarıçam’ın talihini değiştirmek için hizmet yapacağını belirterek, “Sarıçam’ın ihmal edilmişliğini değiştirmek için yola çıktık. Doğru ve düzgün projelerle Sarıçam için önümüzdeki dönem altın yıllar olacak” dedi.

Başkan Bilal Uludağ, Türk Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’u kabulünde yaptığı konuşmada, “İnşallah Sizlerin temennisi doğrultusunda, bizler Sarıçama hizmet etmek, talihini değiştirmek, ihmal edilmişliklerini değiştirmek için yola çıktık. Geçmişte kim taş üstüne taş kattıysa Allah razı olsun diyoruz. Mevlana’nın ‘Geçmiş dünde kaldı, artık yeni şeyler söylemek lazım cancağzım’ diyor. Düzgün ve doğru projeler çıkardığımız ve coğrafi olarak da baktığımız zaman Sarıçam cazibe merkezi olacak önümüzdeki yıllar sarıçam için altın yıllar olacak. İstanbul’da Anadolu yakası gibi Gölün bu yakasında biz varız. Büyükşehir Belediyesiyle birlikte çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Koncuk: İnşallah Sarıçam’da tarih yazacağınıza inanıyorum

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Koncuk’da , Adana’da 20 binin üzerinde üyeleri olduğunu ve 460 bin üyesi olan Türkiye’nin en büyük konfederasyonlarından birisi olduğunu söyledi. Koncuk, “Büyükşehir Belediye Başkanı ve Sizlere hayırlı olsun demeyi bir görev addediyorum. Belediyecilik zor bir iş. Sarıçam ihmal edilen bir yer. Bilgi birikiminizle, duruşunuzla hizmet en iyi hizmeti yapacağınıza inanıyorum. Sarıçam, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Saimbeyli, Tufanbeyli, Feke, Ceyhan ve Kadirli gibi ilçelerinin bir özetidir. Milliyetçi ve vatansever insanların yaşadığı bir ilçemizdir. Sizde bu özelliğiniz ile en iyi hizmet yapacağınıza inanıyorum. Sizden okullara destek vermenizi istiyoruz. Okulların çok fazla ihtiyacı var. Fiziki yapı konusunda elinizden gelen gayreti göstermenizi arzu ediyoruz. İnşallah Sarıçam’da tarih yazacağınıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Uludağ nikah kıydı, Koncuk şahitlik yaptı

Bu arada Burcin Kaya ile Abdullah Yaşar Çiftinin nikahını Başkan Bilal Uludağ kıydı. Türk Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile Türk Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse, Bayram Eroğlu, Azmi Kuşvuran ve Mahmut Yılmaz’da ’de nikah şahitliğini yaptı