Seyhan Belediyesi, işyeri ÇTV ve Emlak Vergisinde birinci taksit son ödeme tarihinin 2 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatıldığı açıkladı. Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında yatırmaları uyarısında bulunuldu.

 

SON ÖDEME TARİHİ: 2 HAZİRAN PAZARTESİ

Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, işyeri ÇTV ve Emlak Vergisinde birinci taksit son ödeme günü olan 31 Mayıs tarihinin hafta sonuna gelmesi nedeniyle sürenin 2 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatıldığı bildirildi. Yapılan yazılı açıklamada bu uzatmanın haricinde yeni bir süre uzatılmasının söz konusu olamayacağı bu nedenle vatandaşların 2 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar vergilerini ödemeleri istendi.

 

İNTERNET ÜZERİNDEN ÖDEME KOLAYLIĞI

Seyhan Belediyesi, bilişim teknolojisinin imkânlarını vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde işlem yapabilmeleri için kullanmayı sürdürüyor. Emlak Vergisi ve İşyeri ÇTV borç tutarını belediyeninwww.seyhan.bel.tr adresli internet sitesinden öğrenebilen vatandaşlar kredi kartlarıyla da ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar.