Av.Semih Gökayaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gösterilen ilgiden ötürü teşekkür etti.  Ülke gündemi ve güncel konuların görüşüldüğü ziyarette, Av.Semih Gökayaz, baronun 98 yıllık birikim ve kurumsal geleneği ile hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı, temel hak ve özgürlükler, insan hakları, basın ve ifade özgürlüğünün yaşama geçmesi için mücadele vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Gökayaz, "Ülkemiz, insanımız, mesleğimiz ve çocuklarımızın aydınlık yarınları için çaba gösteren herkesin yanında olduklarını" vurguladı.  Av.Gökayaz; Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkarak, katılımcı demokrasiyi işler kılarak ülkemizin ve çocuklarımızın aydınlık yarınlarını inşa etmenin hepimizin görevi olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Barosu’nun çalışmalarını, hizmetlerini takdirle karşıladıklarını dile getirdi. Yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Ülkenin içine bulunduğu olumsuz tablodan hep birlikte çalışarak çıkılacağını, yaz döneminde de sıcağa rağmen sahada olduklarını, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini kaydetti.  Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu da, baronun her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, ülkenin bir an evvel her alanda normalleşmeye ihtiyacı olduğunu özellikle huzur, güven ve refah seviyesinin yükseltilmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli ve yönetim kurulu üyesi Av.İlker Güzel de hazır bulundular.