Sarıçam İlçesi Yeşiltepe Mahallesinde ikamet eden R.K. isimli şüpheli şahıs market alışverişinden evine dönen boşanma aşamasındaki eşi F.K. ve yanında bulunan kızı N.K.’nın önünü kesmiş, çıkan tartışma sonucu eşini av tüfeği ile öldürmüştü. Olay yerinden firar eden zanlının ailevi sorun yaşadığı kızını da öldüreceğine yönelik öngörüde bulunan Adana İl Jandarma Ekipleri, kadını korumak ve zanlıyı yakalamak adına Ö.E.'yi bulunduğu yerde kontrol altında tuttu. 

KADIN CİNAYETİ BÖYLE ÖNLENDİ

Her konuda olduğu gibi Kadın Cinayetini önleme konusunda da hassas davranan İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin öngördüğü gibi Zanlı Sarıçam İlçesi Mustafalar Mahallesinde ikamet eden kızı E.Ö.’yü de öldürmek üzere tüfeğiyle eve geldi. Kapıyı tekmeleyerek açmaya çalışan zanlı, aynı anda İl Jandarma Komutanlığı ekiplerini karşısında buldu. 

CİNAYETİ İŞLEMEDEN KARŞISINDA JANDARMA TİMLERİNİ BULDU

Jandarma timlerinin "teslim ol" çağrısının ardından elindeki tüfeği yere atan zanlı kaçmaya çalışsa da kısa sürede yakalandı. Jandarma ekiplerinişn başarılı takibi ve hassasiyetiyle hem bir kadın cinayeti önlenmiş hem de zanlı yakalanmış oldu. Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıyı, gerekli işlemleri tamamladıktan sonra Adana Emniyet Müdürlüğüne teslim etti.