Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi, göz kamaştıran yeni yıl süslemeleri ile göz kamaştırıyor. Adeta beyazlara bürünen Optimum’daki yeni yıl için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Bölgenin en büyük outlet alışveriş merkezi olarak öne çıkan Optimum, yeni yıl kutlaması için gün sayıyor. Adanalıların alışveriş ve eğlencede ilk adresi olan Optimum Outlet, yeni yıl için özel tasarlanan süslemeleri ile dikkat çekiyor. Kar yağışını andıran beyaz renkli süsleme konsepti, kara hasret Adanalıları farklı diyarlarda yolculuğa çıkartıyor.

 

Alışveriş merkezi konseptinin giderek değiştiği günümüzde çok seçenekli yaşam alanı oluşturan ve modern mimarisinin yanında geniş alternatifli seçenekleri ile de öne çıkan Optimum için özel olarak tasarlanan süslemeler ise, ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor. Adeta beyazlara bürünen Optimum, ziyaretçilerine de etkili bir atmosfer yaşatıyor. Alışveriş merkezinin dört bir yanına serpilen on binlerce kartopu ile umutların coşkusunun başladığı an vurgulanıyor. Bu coşkuya çam ağaçları da eşlik ediyor.

 

Kara hasret Adanalılar, Optimum'da kar yağışını andıran süslemelerle görsel şölen yaşarken, hatıra fotoğrafı çektirerek bu muhteşem görüntüyü ölümüz kılıyorlar.