Trafiği rahatlatmak için ‘Akıllı Dokunuş Projesi’ kapsamında ana cadde, bulvar ve kavşakları yeniden düzenleyen, DSİ Sulama Kanalı ile Sarıçam Deresi üzerine 21 köprü inşaa eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hatane, cami ve okulların da tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

   Şehir içindeki 40’a yakın okulun bahçesini asfaltlayan, voleybol ve basketbol sahası açan, okullara masa tenisi hediye eden Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı İlçesi’ndeki 1 Nisan Yatılı Bölge Okulu’nun da bahçesini asfaltladı, çevre düzenlemesini yaptı.

   Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın talimatı üzerine bugüne kadar 40’a yakın okulun bahçesini asfaltladıklarını söyleyen Yol Müdürü Hüseyin Dündar, “Karaisalı ilçemizdeki 1 Nisan Yatılı Bölge Okulumuzun 4500 metrekare bahçesini asfaltladık, bahçe düzenlemesini yaptık” dedi.

  Okullarının 1997 yılından beri ilk kez Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet aldığını söyleyen 1 Nisan Yatılı Bölge Okulu Müdürü Hikmet Ak, “Yaptığı hizmetlerden dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz’a teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinin devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.