Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde PKK’lılarla çatışmada şehit düşen Adanalı Uzman Onbaşı Eren Yücel ile, Hakkari’nin Çukurca İçesi’nde PKK’lılarca şehit edilen Adanalı  Jandarma Astsubay Ercan Sanca’nın baba ocaklarındaki taziye evlerine giderek, yakınlarının acılarını paylaştı, belediye olarak şehit ailelerinin daima yanında olacaklarını belirtti.

İlk olarak Şehit Uzman Onbaşı Eren Yücel’in Seyhan İlçesi Gazipaşa Mahallesi’ndeki evine giden Başkan Zeydan Karalar, şehidin yakınlarına başsağlığı diledi, bir süre sohbet etti, acılarını paylaştı.

Daha sonra  Şehit Ercan Sanca’nın Seyhan İlçesi Dumpupınar Mahallesi’ndeki evine giden Başkan Zeydan Karalar, burada da acılı aileyle bir süre taziye çadırında oturdu, başsağlığı diledi.

BİR VATANA SAHİPSEK, BUNU ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşaması için hayatlarını hiçe sayan ve bu uğurda canlarını feda eden şehitlerin geride kalan yakınları için ne yapılsa az olacağını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, şehitlerin yakınlarına sabır, şehitlerin ruhları için rahmet diledi. Başkan Zeydan Karalar, “Bugün bir vatana sahipsek ve güven içinde yaşıyorsak, bunu şehitlerimize borçluyuz. Onlara minnettarız ve aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.