Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı sendikalar Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret edip görevinde başarılar diledi.

"KARALAR'IN BAŞKANLIĞI BİZİ MUTLU ETMİŞTİR"
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın emekten anlayan işçi dostu bir insan olduğunu belirten Türk-iş 4'ncü Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, TÜRK-İŞ topluluğu olarak Başkan Karalar'ın yayında olacaklarını söyledi. Gülnar, "Seyhan Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, daha önceden tanıdığımız bir dostumuz, arkadaşımız. Kendisinin kazanmasından ve belediye başkanı olmasından dolayı mutlu olduk. Bundan sonra yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. TÜRK-İŞ topluluğu olarak böyle sosyal demokrat, sendikacılıktan anlayan, emekten anlayan birinin başkan olmasından dolayı çok mutluyuz. Biz kendisinin yanında olacağımızı belirtiyor, görevinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

KARALAR: HER ZAMAN EMEĞİN VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZ
Kendisinin de emeğin ve emekçinin yanında duran bir insan olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bundan sonra belediye başkanı olarak iyi işlere imza atacağını söyledi. Karalar, "Gerek TÜRK-İŞ 4'ncü Bölge Temsilcisi Sayın Edip Gülnar gerekse TÜRK-İŞ başta olmak üzere diğer tüm sendikalar bize yakın olmuş ve her zaman için bizlere destek vermiştir. Sayın Gülnar'da benim uzun süredir tanığım gerek sendikal gerekse insani faaliyetlerinde takdir ettiğim bir insan. Zaten hep anlayış Adana'ya, Seyhan'a hizmet edecek bir insan gelsin. Siyasi ayrım göstermeyen bir başkan gelsin. Bizde buna yakın bir tablo çiziyoruz. İnşallah iyi işler yapacağız. Ben emeğe, sendikaya, örgütlenmeye yakın bir insanım.  Bu anlamda işçi kardeşlerimizin temsilcilerinin ziyaretini çok anlamlı buluyor ve teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.