Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar ile birlikte Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşayan anneleri ziyaret edip Anneler Günü'nü kutladı.

 Anneliğin en yüce duygu olduğunu belirten Başkan Karalar annelerin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi. Karalar,"Annelerimiz bizim başımızın tacıdır. Onların kıymetini iyi bilmeyiyiz. Yaşama gözümüzü açtığımız ilk andan itibaren hep onların desteğini gördük. Hayat boyu yol göstericimiz, koruyucumuz, en büyük destekçimiz annelerimiz sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır.  Annelik en yüce duygudur. Ben buradan bir kez daha tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

 

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve eşi Nuray Karalar'ın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren anneler şiirler okuyup şarkılar söyledi.  Renkli görüntülerin yaşandığı anlamlı ziyaret, huzurevindekilere eğlenceli dakikalar sundu.

Bu arada Başkan Karalar, huzurevinde çalışan anneleri de unutmadı. Karalar, huzurevinde çalışan insanların önemli bir iş yaptığına vurgu yaparak, onlarında Anneler Günü'nü kutladı.