Eşi Nuray Karalar ile birlikte belediye tarafından hazırlanan alana gelen Başkan Karalar’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar beraberinde eşi Nuray Karalar’la birlikte geldiği iftar alanında vatandaşlarla teker teker selamlaşıp kısa süreli de olsa onlarla sohbet etti.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ezanın okunmasını bekleyen vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada öncelikle Ramazan’ın ayının tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini diledi. Başkan Karalar şöyle konuştu; “İnşallah Ramazan ayı dünyaya barış getirir, tekrar kardeşliği hatırlarız. Müslüman âlemi birbirine daha çok sarılır. Daha çok birbirine yardım eder. Birbiriyle savaşmaktan vazgeçer. Müslüman kardeşlerimizin çeşitli vesilelerle öldürülmesi inşallah son bulur. İnşallah huzur gelir dünyaya. Bu temennilerle tekrar mübarek ayınızı kutluyorum. Allah oruçlarınızı kabul etsin.”
Seyhan Belediyesi, hizmet binasının yanında Sümer Öğrenci Yurdu’nun karşısındaki alanda kurduğu alanda Ramazan ayı boyunca her gün Bin 200 kişiye iftar yemeği verilecek. Seyhan Belediyesi ayrıca haftanın belirli günlerinde çeşitli mahallelerde 500’er kişilik iftar sofraları da kuracak.