Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir, Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin ve 60’tan fazla muhtar, geçtiğimiz günlerde ağabeyi Muhlis Barut’un vefat eden Kaşif Barut’u ziyaret ederek, başsağlığı dilediler.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın da katıldığı ziyarette konuşan Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin, “Kaybınızdan dolayı çok üzgünüz. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.
Kaşif Barut’un yıllardır Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet verdiğini belirten Adem Çetin, “Siz her zaman muhtarların yanında oldunuz, sorunlarını dinlediniz ve sorunlara çözüm getirdiniz. Muhtarlara her zaman kucak açtınız” şeklinde konuştu.
Kaşif Barut da ziyaretten dolayı muhtarlara teşekkür etti. 25 yıldır belediyede görev yaptığını kaydeden Barut, muhtarların yanında olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise insanların iyi günde kötü günde birlikte olmasının önemli olduğunu vurgulayarak, muhtarlara teşekkür etti.