Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Biçer, İMO’nun Adana ve tüm ilçelerinin gelişimine katkı koymaya hazır olduğunu belirtti.

İMO Adana Şube Sekreter Üye Suphi Civelek ve Sayman Üye Duygu Argunşah ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Nazım Biçer, İMO’nun kentin tüm paydaşlarıyla bir araya gelmeye özen gösterdiğini, Yüreğir’in her alanda gelişime açık bir bölge olduğunu, mühendislik hizmetlerinin ilçeye önemli katkılarda bulunacağına inandıklarını kaydetti.

Adana’nın sorunlarının ve kentsel dönüşüm konusunun ele alındığı ziyarette şube çalışmaları kapsamında kentsel dönüşüm komisyonu oluşturduklarını, kentin dinamiklerinin ortak hareket etmelerinin önemli olduğunu dile getiren Biçer, “Konuyla ilgili geniş kapsamlı çalışma yürütüyoruz ve bu çalışmalarımızı paylaşmaya hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmanın önemine inandığını söyledi. Çelikcan, İMO Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diledi.