Kongo’da kurbanlarını ihtiyaç sahibi insanlarla paylaşan hayırsever iş adamları ile aileler, Kimse yok mu derneğinin düzenlediği gecede unutulmadı. Kongo’ya giden iş adamlarına Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat, Adana İl Dernekler Müdürü Recep Kurtoğlu ve eski milletvekili Ziyaettin Yağcı birer plaket takdim etti.   
Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (KARSİAD)  katkılarıyla gerçekleşen ‘Gönül Köprüsü Kurban Programında’ misafirlere önce aşure ikramı yapıldı. Gece Kuran-ı Kerim okunmasının ardından sinevizyon gösterisi de gerçekleşti. Daha sonra saz ekibiyle sahneye çıkan Gökmen’de hasret türküleriyle konuklara  duygu dolu anlar yaşattı. Programda, yardım gönüllüleri ile kurban Bayramını Kongo’da geçiren işadamları, ortak çağrıda bulunurken yaşanan insanlık dramlarına sessiz kalınmamasını istediler. Meclis üyesi Sıtkı Polat, “Yurt dışında ortaklaşa yapılan kurban faaliyetlerinde, ihtiyaç sahibi insanların yaralarına merhem olmaya çalışan iş adamlarımıza, buna köprü olan Kimse Yok mu Derneği ile KARSİAD’a huzurlarınızda teşekkür ederim”  dedi.
KARDEŞLİK DUYGUSU PEKİŞTİ
Gecenin ana sponsorluğunu üstlenen KARSİAD Yönetimi Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser’ de “Orada yaşadığım en güzel bayramlardan biriydi” derken, bu tür organizasyonlarla Türkiye'nin dört bir yanında var olan kardeşlik duygusunun  daha da pekiştiğini söyledi. Geceye Uganda ve Tanzanya’dan getirilen 12 lise öğrencide katıldı.  Program sırasında KARSİAD Başkanı Demirkeser, misafir öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak sevindirdi. Hayal Balo salonunda gerçekleşen programa, hayırsever iş adamları ve ailelerinin yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.