LUNAPARK AÇILDI

Adana’nın en gözde mekanlarından biri olan, sahip olduğu doğal konumu ve Seyhan Nehri’nin görkemli güzelliğine olan hakimiyeti ile Adana’nın en gözde eğlence merkezi; Adana Menderes Lunapark Tesisleri bayrama hazır.

Görsel güzelliğe sahip olan Menderes Bulvarı’nın girişinde bulunan ve başta çocuklar olmak üzere ebeveynlerin de güzel anlar geçirdiği Lunapark’ta tüm aletler elden geçirildi, tüm donanımları yeniden düzenlendi ve pırıl pırıl görünümüyle hizmete hazır halde.

En son teknoloji ile donanmış olan eğlence aletleri, 7’den 77’ye herkesin ilgisini çekerken, özellikle de yetişkinlerin çocukluklarına döndüğü, tesislerden ayrılmakta zorlandığı Lunapark Tesisleri, kentimizin tek ve en önemli sosyal aktivite merkezi konumunda.

Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet vermeyi sürdüren Lunapark Tesisleri’nin İşletmecisi A.Rahim Önük; “Lunapark Tesislerimiz; çocukluğumuzdan günümüze taşıdığımız anıları, yeniden canlandırmak için bizlere çok önemli bir fırsat sunuyor.

En son teknolojiyle donattığımız tüm aletlerimiz Adanalılar’ı bekliyor. Çarpışan otolar, Atlıkarınca, Dönmedolap, Balerin ve diğer aletlerimiz başta çocukları ve ebeveynleri bekliyor.

Pandem nedeniyle evlerimize kapandığımız günleri geride bıraktık. Sosyal yaşam yeniden eski hareketliliğine kavuştu. Normalleşmeyle birlikte tesislerimizin eski coşkulu ve hareketli günlere döneceğine inanıyorum” dedi.

“TBMM’nin açılışının 102.Yıldönümü nedeniyle, çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da tüm çocuklarımızı Lunapark Tesislerimize bekliyoruz. Her 23 Nisan’da olduğu gibi bu 23 Nisan’da da tesislerimiz çocuklara ücretsiz hizmet verecek” diyen İsa Önük; kent insanına hizmet etmeyi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sosyal aktivitelere çekerek en verimli şekilde eğlenmelerini sağlamak, çağdaşlarıyla aynı zamanda daha güzel aletlerle güzel vakit geçirmelerine yardımcı olmak, eğlendirirken öğretmek ve hayata daha güzel ve umutlu bakabilmelerine destek olmak en büyük gayemiz. Tesislerimizde bir çok yenilik yaptık. Her yaşa hitap edebilecek durumdayız. Güleryüzlü ve deneyimli personelimiz; tesislerimize gelen Adanalılar’a yardımcı olmaya hazır. Tesislerimize sadece çocukları değil, yetişkinleri ve engelli vatandaşlarımızı da bekliyoruz” şeklinde konuştu.